Flotna prodaja


Kao što svaki automobil otkriva ponešto o svom vlasniku, tako i svaki vozni park otkriva ponešto o kompaniji koje ga poseduje. Mercedes-Benz je i u tom segmentu oduvjek udovoljavao najvišim standardima s obzirom na kvalitet i performanse.

Prednosti

Kao naš flotni kupac koristite se mnogobrojnim prednostima:

Kao flotni kupac Mercedes-Benzovih vozila ne samo da profitirate izuzetnim kvalitetom vozila, već i našom specijalnom uslugom. Naš prodajni tim savjetuje vas o svim pitanjima vezanim za svako službeno vozilo Vaše kompanije i procesa upravljanja voznim parkom.

Zahvaljujući našoj prodajnoj i servisnoj mreži, nudimo najbolje uslove za optimalnu podršku vozačima i vozilima Vaše kompanije– ne samo pri kupovini vozila, nego i dugo nakon nje.

U prilog tome idu i dvogodišnja garancija bez ograničenja kilometraže i mogućnost ostvarenja produžene garancije Kulanc / Goodwill, uz uslove koji su propisani normativima grupacije Daimler AG.

Uslovi kupovine i finansiranja

Posebni uslovi kupovine i finansiranja pri sklapanju ugovora za dva i više vozila:
  • Flotni kupci Mercedes-Benzovih vozila koriste pogodnosti posebnih ponuda i usluga. Ako se odlučite za dva ili za više putničkih vozila Mercedes-Benz, za Vas smo pripremili atraktivne uslove kupovine i finansiranja. Oni se, svakako, poboljšavaju s brojem odabranih vozila.
  • Za detaljnije informacije obratite nam se s povjerenjem. Naše prodajno osoblje posebno je osposobljeno za rešavanje potreba i zahtjeva flotnih kupaca kao i za ponudu individualnih rešenja skrojenih upravo prema Vašim potrebama.

Početkom 2004. godine izgradjen je objekat od 1800 kvadratnih metara, dizajniran po strogim kriterijumima i standardima Daimler-a. Iste godine je i zvanično započeto sa prodajom vozila.

U okvirima naznačenog objekta uz nabavku i montažu najsavremenije servisne i dijagnostičke opreme kao i ostale pomoćne opreme, stekli su se uslovi za bavljenje sledecih djelatnosti:
  • izložbeni prostor za prodaju putničkih automobila, kombi vozila, teretnih vozila i autobusa,
  • kompletan servis za navedena vozila
  • prodaja rezervnih djelova.

Ljetopis Automotive je takođe jedina kompanija koja može da Vam ponudi definisanje okvirnih ugovora koji se odnose na nabavku vozila u tekućoj godini sa posebno definisanim uslovima i rabatima.

Sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti savjet i stojimo vam na usluzi za sva pitanja.
X