O nama


Ljetopis Automotive posjeduje servis koji obuhvata kompletan putnički i teretni program MERCEDES-BENZ-a. Pruža kompletno održavanje vozila u garantnom i vangarantnom periodu.

Servisni centar je opremljen najsavremenijom servisnom i dijagnostičkom opremom za popravku mehanike i elektrike, gdje je moguće izvršiti popravke svih vrsta.

U sklopu servisnog centra nalazi se magacin rezervnih djelova, koji u svakom trenutku raspolaže sa preko 10.000 različitih pozicija rezervnih djelova.

Početkom 2004. godine izgradjen je objekat od 1800 kvadratnih metara, dizajniran po strogim kriterijumima i standardima Daimler-a. Iste godine je i zvanično započeto sa prodajom vozila.

Logistiku servisa predstavljaju šest prijemnih referenata kao i četiri zaposlena radnika u sektoru rezervnih djelova.

Dio servisne službe čini i specijalno „Servisno vozilo 24 sata“, koje je aktivno 365 dana u godini, 24 sata dnevno i pruža pomoć na čitavoj teritoriji Crne Gore.

Najsavremenija oprema, stručno osoblje koje se neprestano usavršava, originalni rezervni djelovi, pribor i oprema, ogroman lager rezervnih djelova, najveća su garancija da se u najkraćem mogućem roku može izvršiti i najkomplikovanija popravka automobila, kao bilo gdje u svijetu.X